söndag 26 oktober 2008

Mycket att göra?!

Idag har man haft mycket att göra, jag vaknade ganska så sent, sen åkte vi på stan för att hitta kläder åt Felicia till hennes 2års dag den 2/11, det vart dessa plagg från Kappahl...
Sen åkte vi & lämnade henne hos min mamma, medans vi åkte och tvättade bilen, det var verklgen behövligt, sen skulle vi hämta henne, men då skulle hon precis få mat, så då väntade vi där tills de hade ätit & då tog vi en kopp kaffe & kaka, sen åkte vi hem, lagade mat, sen så fyllde ju våran kära granne 15år imorn, men firades idag, så då gick jag & Felicia över dit en snabbis, GRATTIS SARA!!!
Men Felicia ville gå & hälsa på Erik (en papegoja) hos Inga-Lisa & Arne, så då gjorde vi väll det då, sen var det tvätt, så vi tvättar, går hem, lägger fröken, slappar lite, hänger tvätten på tork, kollar ett avsnitt av Supernatural, hämtar tvätten, gå ut med Ludde, kollar på ett till avsnitt, men sen måsta min älskade sambo lägga sig, så då passade jag på att kolla min mail, och självklart lägga in ett inlägg här... :)
Är med i en tävling på limbona.com, varför inte anmäla dig du med på: http://se.limbino.com/c01/link/u6xpstwbkf