söndag 29 november 2009

Uppdatering...

Jaa, det blir inte så mycket bloggande just nu, har liksom inte lusten där, kan ju hoppas att den kommer tillbaka, den brukar göra det, men just nu tycker jag det bara är jobbigt, finns så mycket annat att göra... Men det har inte hänt så mycket mer än att skolan börjat igen efter praktiken, det är skönt, man får lite mer rutin på tillvaron... :)

Igår bakade ju vi pepparkakor, här kommer några bilder som vi knäppte samtidigt...
Kavla måste man göra...

Sen måste man ju trycka ut dom...


Det var roligt tyckte Felicia...


När de är gräddade så måste de ju dekoreras...


Det var det roligaste tyckte Felicia, för man måsta ju smaka på kristyren också... :)


Så här vart de, dekoreade inte alla, men dom smakade super gott...


Idag var vi på julskyltningen istan, det vart 5 lotter, Felicia vann på en (den var vinst varje gång) sen fiskade hon fiske damm på 3 olika ställen, fick paket, godis och kritor, sen köpte hon en knäckklubba, själv köpte vi (jag och älsklingen) bara en julkrans så nu så fint pryder våran dörr, kom ju på förra året att det liksom inte var min grej att göra kransar... :)


Hon målar för full med pennorna som var i ena paketet... Djup koncentration... :)

Nu inväntar vi kusin Mia och Lasse, tror även Elias kommer, vi skall äta TACOS, känns lite fel efter vi var på julskyltningen, men hon ringde och frågade när vi var hos Alex och grattulerade henne i fredags om vi inte ville äta tacos med dom på söndag, och vi skulle egentligen äta det på freagen, men då ändrade vi och skall därför äta det idag, det skall bli så gott så, LÄNGTAR...