måndag 11 maj 2009

Sötaste tremänningen...

Felicias tremänning Engla är ju bara för söt... Jag har haft en hel dag med min älskade Mia idag, på morgonen var jag på skolan, sen var jag på stuidiebesök, sedan tandis, plockade upp Johanna och mitt paket från Ellos, så kul att träffa Johanna igen också... Sedan åkte vi till Mia, sen efter det har jag vart med Mia hela dagen, har haft såå super kul, jag är så glad över att vi har träffas, vi är så lika på så många olika fronter, men vi är ju släkt också... haha
Älskar dig hjärtat (Mia)...
Lilla söta Engla, såå goo...

Promenad...


Medans vi väntade på att Helena skulle skölja ur håret så gick vi på en promenad med Ludde, dem hittade lekparken och fastnade där... :)

Så här snygg blir man efter man gungat gunghäst med slingor i, det var inte bara Helena som hade slingor i då, även jag... :)

Slingor...


Mia håller på att göra slingor på Helena, Felicia vart ju avundsjuk, så därför måsta ju hon också ha, se bilden nedan, jag fick också slingor... :)

Mitt älskade hjärtegryn...

Troll...


Jag är ett troll, jag är ett troll säger Felicia hela tiden, men hon har rätt i det, för visst ser hon ut som ett med sitt super statiska hår... :)

Studsmatta...

Erkänn att det är gulligt när Felicia och Engla hoppar studsmatta... :) Så liten och söt på så stor studsmatta... :) See ya... :)

Slagen hjälte...


Felicia ligger och sover så sött i våran säng, så mysigt att få lägga sig brevid henne på natten...