måndag 4 maj 2009

Jaaa....

Idag fick vi tillbaka provet på farmakologin, gissa om det gick 10 gånger bättre än jag trott, jag fick VG och har inte ens pluggat, fattar ju inte vad som står i boken om just det där kapitlet...
För övigt så beställde jag såsuper bra torky on the go hållare här om dan, en till bilen och en hem, de är super braiga... :)
Igår beställde man en himelskt massa kläder från Ellos åt mig, älsklingen och Felicia, finns ju lite dåligt med kläder åt Lumpen, :) längtar tills de kommer... :)
Men nu skall jag ta och hoppa i säng, men först väntar en efterlängtad dusch... :)

Lönnånger...

Idag har jag, Kari, Felicia & Ludde vart i Lönnånger och haft det skönt, vi har grillat korv, plattat till marken lite grann, plockat myror, kollat efter spindlar och en massa mer, men jag kom ju ihåg kameran idag mot för i fredags när vi åkte till stugan, så därför bjuder jag på lite extra mycket bilder från idag...

Min älskling, ingen älskar dig som jag...



Felicia försöker fånga myror med händerna...


Fick myra på pinnen, och precis när den hoppar av fick jag detta kort...


Såå söt ju, måste var lik mamma sin... haha


Charmtroll...


Skrutt ungen på äventyr... :)


Världens vackraste BC...


Så stilig...


Måste ju vinkla på huvudet så man inte får nackspärr tyckte Ludde...


Såå fin kille, och han är min bara min, även fast han är till salu ibland... haha


Jag har ju köpt nya foppa tofflor åt mig, Felicia & Kari, var bara meningen att jag och Felicia skulle få ett par, men då var det tag 3, betala för 2 på A&H, så då fick Kari ett par också.. :) Detta är mina och Felicias, det fanns 44 i rosa, visserligen är dem svart också, men det dtruntar jag i, de fanns ju i rosa... :)


Snacka om att kunna kamoflera sig... :)


Den syns ju inte så väl på längre avstånd...


Myror i närbild...