söndag 15 februari 2009

Forts av dagen...

Brudarna bus i backen...
Är man söt eller är man?!
Pysen (Elin & Alicias hund)
Fröken fick ju ett underställ igår, inte det snyggaste, men det fyller sin funktion, så här ser det ut... Jag tycker det är hemsk, för jag köpte ett underställ åt mig själv för 300:-, det är ganska så skäligt tycker jag, för det var Mc Kinley's både byxa och tröja, hennes är Craft och kostade också 300:-, det är ju hemsk, för jag kan ju ha mitt jätte länge, hon kan ha sitt nästa år också, sen är det nog för litet... Men men skall man ha så skall man... :)
Sötnosen Alicia, hennes mamma brukar kalla henne monster prinsessa, undra varför... :D haha

Trevlig dag ute i Hög hos Elin & Alicia...

Idag har vi vart och hälsat på Elin och Alicia i Hög, det har vart en mycket trevlig dag, synd att skrutten inte kunde vara det samm, humöret har inte alls vart bra idag, var till salu för 10:- idag, förstår inte varför det skall bli så mycket grin och skrik så fort de är i trots åldern, man saknar när de var små och tysta... :) Felicia åker kälke för första gången i en backa vid Edsta skolan, hon verkade gilla det iaf...
Sen åkte Felicia & Alicia madrass...
Dem tyckte det var super kul tror jag... :)
Men med trötta barn och föräldrar som är less på skrik så gick vi hem till Elin och Alicia en stund, Felicia började gunga på Alicias häst, och då ville Alicia också vara med, se så söta de var... :)
Här är en söt bild på Alicia, så otroligt söt och charmig unge, och vad hon har börjat prata...