fredag 3 april 2009

Jobbade idag... :)

Gud vilken härlig dag det har vart idag... Vi började med att ta det lite soft på morgonen, sen tog vi oss till Linda & Elias eftersom jag skall skriva om cp-skada som Elias har, det var super mysigt, fick faktiskt mycket gjort, men jag tänkte ju vara så duktig att jag skulle ta med mig kameran och knäppa lite kort som jag kunde andvända till arbetet, jag var jätte duktig som kom ihåg kameran, synd bara att jag glömde batteriet hemma, jävla drummel man är... :) Men mne, då bestämde vi att vi skall ses på sndag eller måndag för att ta det sista och lite kort då... :)
När jag & Felicia skulle gå hem så såg jag nå underbart vid Lindas husvägg, det var tussilago... :) Jaaa, våren är trots allt på väg då...
Sen när vi kom hem så skulle vi åka och kolla på cykel åt Felicia på en gång, eftersom hennes farfar vart så gullig och sponsrat... :) Vi hittade en cykel på Team Sportia som vi funderar på att köpa...
Men vi skall ju ner til Gävle imorn, jag & Felicia skall åka tåg ner för att skrutten skall få åka tåg, hon har tjatat om det hur länge som hellst nu, Kari tar bilen ner så åker vi bil hem tillsammans sen... :)
Efter vi vart i Forsa och kolla så ringde de från jobbet och undrade om jag ville jobba, självklart ville jag det, så det vart bara att lämna av familjen, hämta kläderna och åka... :)
Nu håller jag på att tvätta, så jag skall gå till den nu igen, ha det så bra så länge...

Äkta vår

Tussilago :)