måndag 18 januari 2010

Dagen...

Jaa, dagen började ju LITE bra. Vi klev upp halv 8, åkt frukost och tog det lite lugnt, sen när vi skulle iväg så märkte jag att Felicia hade tuggummi i håret, INTE nice det var bara att klippa bort det, när det var gjort så käkade vi lunch, sen åkte vi till skolan för jag skule skriva ut en sak till vårat prjekt arbete, men internet fungerade inte, så jag kunde inte komma åt det, så då åkte vi vidare och åkte lite skridskor istället, det gick väll så där, men övning ger färdighet... :)

Det är svårt att ta sig upp med skridskor på föterna kom Felicia på... :)


Men sen så fick hon lite haj på det...


Provade att åka med plogen som stöd, men det hjälpte inte så mycket det heller... :(


Men vi vart nöjd ganska så fort, eller min rygg vart det... :)


Felicia var glad ändå efter 30 min åkning...
Då var det dax att åka upp på Högliden och få spruta nr:2 mot nöff nöff sjukan, vi kom in på en gäng, emn hon skrek som en stucken gris för skrikandets skull... :) Sen väntade vi en kvart då och åkte till mamam, skrev ut arbetet där, älsklingen hade gått dit efter jobbet, så han var där när vi kom... :) Efter det åkte vi hem, Felicia och jag prov startade fyrhjulingen och den startade, så då kan älsklingen ta den till jobbet imorn. Sen gick Felicia hem, och Melinda följde också med, och jag gick över till Annki med lite garn jag hade fått hos mamma, älsklingen började med maten, så när jag kom hem var det bara att sätta sig och äta, så underbart...
Imorn är det redovisning i skolan, tror det kommer gå ganska så bra, känns som att jag har tillräckligt mycket kött på benen för det iaf... :)
Nu skall jag läsa saga flr Felicia så hon kan sova gott... Natti natt allesammans...
Imorn skall jag ev. iaf åka och hälsa på min älskade kusin på sjukhuset för hon opererades idag, det hade gått bra vad hon visste...

Tuggummi...


Jaa, då har man klippt bort tuggummi från Felicias hår, fråga inte när och hur hon fått dit det, men det var där iaf... :)