torsdag 1 april 2010

Glad påsk...


Idag var det ju skärtorsdagen, vill säga påskande till höger och vänster, sen eftersom det var 1 april så hade vi bil besiktning också... :)

Felicia fick inte plats med sina påsksaker i 1 ägg, så det vart ett stort och ett litet...

Lill grynet var alldeles nyvaken när hon upptäkte dom, emn var inte seg på att hugga in, det var 6st kinderägg i det lilla, hon är så dålig på att äta godis, men kinderägg brukar hon tycka om... :)

Men när hon fick veta att även det stora var till henne blev hon lyrisk... :)

Hin började slita upp en sommar pyamas (linne och hipsters)

Disney channel klassiker och Alvin och gänget filmerna vart uppskattad...

Ett hello kitty nattlinne... :)

En ny baddräkt så vi kan åka och bada lite mer... :)

En Dora pyamaströja...

...med tillhörande shorts... :)

En mössa hon kan ha under hjälmen på ridningen... :)

En vattenflaska med hello kitty på... :)

Sen vart det ett 3-pack med Hello Kitty trosor, ett par blå/lila, ett par rosa och ett par vita... :)

Sen ursöta Ior tofflor... :)

En fruktansvärt nöjd fröken, den bästa presenten någonsin sa hon... :)

Efter påskäggs öppnande och frulle så åkte vi till Britten och Nils och påskade, där fick vi nån bakelse till fika, sen åkte vi på bilprovningen och besiktiga bilen, vi gick RÄTT igenom, inge fel överhuvudtaget... :)

Efterbesiktningen åkte vi till Ica och köpte tuggummiglass som Felicia ville ha, sen drog vi över till Alex och Moa... Sen åkte vi hem och åt innan vi åkte iväg på ridningen, idag fick Felicia en ännu större häst, hon höll till och med på att ramla av, för hon hade korta tyglar och Pluto (hästen) sträckte ut huvudet och hon är ju så liten och hade inte mycket att sätta emot, så hon hamnade på halsen 2 gånger, sen ville hon inte rida nå mer, men gjorde det ändå, hon red slalom mellan klossar och styrde helt själv, hon är ju så duktig mitt lill hjärta, och innan vi red så ledde hon Hatti (som hon red görra gången) och spännde sadelgjorden på henne, fast hon nådde knappt upp... :) Min lilla sötnos... :)
Efter hon ridit så åkte vi till syster Malin och påskade, då kom syster Sara också dit, så vi slog 2flugor i en smäll, sen när vi kom hem gick vi över till grannen och påskade, nu badar lill ♥ en snabbis innan vi skall tvätta... :)