lördag 8 januari 2011

Dop...

Nästa söndag skall vi på mosters lill prins dop, så då måste ju min lilla prinsessa ha nya fina kläder, så jag var ner på stan igår och hittade denna fina skjortklänning, jeans väst och hårband på H&M, västen var på rea, men inte skjortan och hårbandet, men vad gör väll det, tjusig kommer hon att bli iaf... :)

 
Sen fick Felicia en till fyrmänning igår, en lite Viktor, STORT grattis till Elin, Anders och Walter till den lille pojken... :)

Neä, nu skall jag ta och sova, jobb imorgon igen... :( Men denna huvudvärk som jag har nu så känns det inte lockande, hoppas den försvinner med sömnen... :)

Grattis...

 
Igår fyllde min otroligt fina vän Elin 25år, så jag skall dit i kväll och gratulera henne... Det är sjukt ändå egentligen, jag träffade Elin för drygt 2 år sedan, då jag började USK utbildningen, jag hade aldrig trott då att jag nu skulle ha en så otroligt fin vän som hon, hon förstår oftast mig utan att jag behöver säga något, hon finns där om jag behöver, hon är alltså precis så som em bra vän skall vara, nu när jag lärt känna henne skulle jag aldrig klara mig utan henne, jag älskar dig min fina vän... Och självklart ett stort grattis på födelsedagen...