tisdag 6 oktober 2009

Duktiga lillhjärtat...

Nu hyar jag kommit ner till 3st alternativ, men tror det blir någon av dem med 7 blommor, fast det blir typ någon "kvist" i mellan blommorna, skall fråga tatueraren när jag skall dit med Elin nästa onsdag... :) Har iaf bestämt att det blir den rosa färgen på blommorna... :)

3st blommor...


7st blommor med mindre blad...


7st blommor med större blad...


Mitt lill hjärta är så duktig så, hon har bygt denna båten alldeles själv och gissa om hon är super nöjd med den själv... :)


Måste ju testa båten när man badar... :)


Den flyter!!! :)


Sen måsta hon simma och hämta den... haha, det är ju såå djupt, eller inte... :)

Som det känns just nu så skulle jag nog lätt kunna fixa att vara ensamstående, inte för att jag vill bli det, men det känns nästan lite som så när Kari jobbar eftermiddagar, idag har vi läst bok, busat, jag har pluggat lite, putsa fönstrerna, diskat och vart till Annki på fika, sen gick vi hem och åt, sen åkte vi ut till Lönånger, och när vi kom hem där ifrån så fick hon bada sen dricka lite varm oboy till kvälls fika, och nu ligger hon... :)
Neä, nu skal jag läsa vidare på boken... :) Imorn får vi nog tillbaka tentorna, hoppas att jag klarat mig iaf, för ikterus är INTE tarmvred, det heter ilius... haha Ikterus är för övrigt gulsot... :)

Arga snickaren...


Nu är vi ute i Lönnånger och Felicia liknar mest arga snickaren... :) Hon har målat, och nu så spikar hon... :) Kram

Huslig...


Nu har jag vart huslig igen, jag har putsa fönstren i köket... :) Nu skall jag och Felicia gå till momme Annki, Kari har redan åkt till jobbet... :)