måndag 13 april 2009

Regn & rusk men mycket skoj...

Idag fick jag först sovmorgon, vaknade av mig själv, ingen annan var vaken, så skönt... Efter lite frukost och påklädning m.m åkte jag och Felicia till Elin och hälsade på henne och deras nykomling Charlie, gissa om Felicia vart salig, snart måste man väll skaffa sig en egen... :) Felicia myser med lille Charlie, stolt som får hålla i... :)

Nu fick jag dig... :) Elliot står fundersamt och tittar på, var rädd om lille brosran tänker han nog... :)

Lille söte Charlie med tassen i matskålen...

Så sööööt

Man blir trött efter allt busande...

Storebror & lillebror, Elliot och Charlie

Stolt storbror vaktar för faror :)

Sen åkte vi till Alex, Magnus & Moa en sväng så Felicia fick busa av sig lite, hon har tjatat bra länge på det nu, Kari kom lite senar på fyrhjulingen, så jag fick köra den hem, såå kul att köra den nu, när man inte fryser röven av sig... Sötnosarna i full fart...

Lilla söta Moa... :)

Äter sallad för fulla muggar... :) Så söt liten skrutt...
Efter dagens alla bravader åkte jag själv ut till Anna efter det att jag ätit, jag måsta ju prova hennes nya soffa, den var grymt skön... :) Sen passade jag på att plugga lite där också, kände mig inte som världens socialaste, men jag får åtgärda det en annan gång, hon var rätt sliten och trött hon med... :)
Imorn är det skola som gäller igen, längtar inte precis, men det skall bli kulk att träffa alla igen, vi är en så super bra klass, älskar sammanhållningen i den, visst tycker man mer om vissa, men jag "hatar" ju ingen direkt... :)