tisdag 7 juni 2011

Kolmården...

Låter bilderna tala för sig själv så länge, kanske skriver text till dom sen när jag kommer hem, får se... :) Vi har det iaf toppen, Felicia tyckte linbanan, bamses värld och delfinerna var bäst... Detta är alltså från våran kolmården tripp som vi gjorde igår... :)
Minernas mästare... :)

Gunvor och farfar mys i baksätet...

Äntligen framme... :)

Var på Bamse teater i Bamses värld, Felicia tyckte det var jätte roligt...

Balansgång är inte det lättaste... :)

Bamses hinderbana... :)

Karusell med farfar i Bamses värld...

Kramar lille skutt och Bamse... :)

Lunch stopp vid resturang safari... :)

Delfinen kastar boll... :)

 
Safari linbanan...

Det var Kolmården det... :)

Sen efter Kolmården gick vi på tropicanum som ligger utanför själva kolmården området, det var ett inträde dit med, men det var det värt för att Felicia skulle få se sin trokodil (krokodil) som hon tjatat om hela kolmården... :)
 
Jaa, ni behöver ju inte vara avundsjuk på Felicia nu då för att hon kramat Bamse och lille skutt samt fått uppleva detta, tänk på att hon bara är 4år, då vet man inte så mycket, men med mig som förälder blir man grymt BORTSKÄMD... :D Hon åkte till kolmården med lite drygt 300kr och kommer hem med lite drygt 400kr samt en delfin, en lille skutt, tatueringsark, såpbubblepistol, tigeröron på diadem, delfin sugrör och en härlig upplevelse... :)
Men det största TACKet skall svärfar (Reino) och Gunvor ha som är så gulliga och bjöd oss på Kolmården och för allt annat vi varit med om när vi var där dessa dagar, såå skönt att komma ifrån stan ibland och bara få vara, längtar redan till nästa tripp i sommar... :)