fredag 7 augusti 2009

Dagen i det hela...

Nu har mitt internet kommit tillbaka, men den vill inte föra över bilderna just nu, så det får väll blir senare en annan dag det då... :) Idag har vi fått bilen lagad, men jag vart besviken på svärmor, för när de kom så sa de att de skulle sova över här, men så fort de var klar med bilen så for dem vidare, men mne, vad skall man göra, finns ju inte så mycket jag kan göra åt den saken...
Efter de hade åkt så gick jag hem och packa, för då bestämmde vi oss för att åka till pappa och Annki och bada och äta där och sånt, men jag mitt senil snöre glömde att packa ner maten... :D Men vi åkte hem och åt, sen nu sitter jag här, vi skall åka dit imorn igen, men då skall jag komma ihåg maten... :) För övrigt så badade Kari med mig idag, det är fjärde gången på 5år, det var JÄTTE mysigt tyckte jag... Men nu skall jag ta och hoppa i säng så jag orkar med morgon dagen... :)

Sen vill jag säag ett STORT grattis till Ludde lumpen som blir 4år i dag... grattis vännen!!!

Bilmekanikern...


Felicia är våran bilmekaniker idag, svärmor är här med sin gubbe och skall hjälpa oss att byta bromssköldarna... Skall bli skönt att ha en bil igen... :)