torsdag 20 augusti 2009

Shopping...

Idag har vart en riktgit OKEJ dag, gick bra i plugget och allt flöt på, när jag kom hem för att plugga stötte jag på Annki som frågade om jag glömt ungen, men jag sa att jag hade struntat i henne... :) Eftersom jag skulle plugga alltså, sen skulle vi åka och handla efter Kari vaknat, så då sa Annki att hon skulle hämta Felicia eftersom hon ändå skulle gå ner och handla, så hon tog vagnen och gick, jag gick över till Uffe och lånade en häcksax och klippte häcken, det behövdes, men nu ser den bra kal ut igen... :)
Efter det gick jag upp för att plugga, Kari var redan vaken, men eftersom vi ine behövde hämta fröken så tänkte jag göra klart det först, men hann inte så långt förrän Annki ringde och undrade om jag kunde komma och hämta en jätte stor tavla som Felicia hade fått av Lollo med Nalle Puh på, jag har velat köpa en sån själv åt Felicia, men den finns inte att köpa någonstans länge, gissa om jag blev överlycklig, de är snor dyra för övrigt... BAMSE tack Helena...

Erkänn att den är fin, jag bara ÄLSKAR den...

Ni ser ju lite av hur stor den är iaf...

Sen åkte vi och handlade, då hörde mäklaren och skrev att budet var uppe i 720 000kr nu, vi höjde 10 000... :) Men vi går INTE högre än 750 000 på det där huset... Efter vi hade handlat så så vi Felicia och Annki i lekparken, så jag gick dit, hade köpt med gluten fri (Annki är glutenallergisk) kladdkaka, den är bara såå god, så då gick vi hem till henne och fika, då kom jag på att jag skulle behöva köpa cigg, så då tog vi en promenad ner på öb först, sen godisgruvan, från öb vart det mega pasta alltså jätte stora skruvar och rör, såg lite roligt ut, sen var det skrivar papper och en ny textilvaxduk också... :)

Den här vaxduken vart det, fin va?!


Syns lite bättre hur den ser ut...

Men nu skall jag plugga, duscha och hoppa i säng...
Natti natt så länge...

Mammas älskling...


Så här snygg är man i sina nya kläder man fått av mormor, sen fick hon 3st tröjor till som också var jätte fina... TACK mamma, du är en klippa... :)