fredag 21 augusti 2009

Värk...

Idag har värken var olidlig nästan, ändå så GICK jag ner på dagis och lämnade Felicia, sen kom Elin och hämtade mig och vi åkte till skolan, sen ringde jag sjukgymnasten och fick tid på måndag... Jippie!!!
Precis när jag slutade för dagen idag fick jag sms av mäklaren som sa att dem fått nytt bud på 750 000kr, så då tackade vi nej, känns inte som det där huset är värt mer än så för oss iaf... :) Men det kommer fler, så det är bara att titta, var inte meningen att vi skulle ha det där huset då... :)
Sen efter skolan så skjussa Elin mig till dagis, jag hämtade Felicia och GICK hem, det är f-n inge kul att ha så här ont, men röra på sig måste man ändå... På hem vägen så gick vi in på ICA och handlade för tacoskväll med Elin som var ensamstående en sväng idag... haha Hans var i Stockholm och hjälpte hans bror flytta... :)
Men Elin kom hit med vovvarna och ät, och vi hade det trevligt, nu tror jag att jag skall hoppa in i duschen och sen skall jag nog ta det lugnt och hoppas att värke går över... :)