onsdag 14 april 2010

Fullspäckad dag...

Idag har jag haft en väldigt fullspäckad dag, det började med att Felicia var på TOPPEN humör, vilket är väldigt sällan nu för tiden, så vi tog lite mysmorgon, såå otroligt mysigt när de vill göra det själv... Sen åt vi frukost och klädde på oss utan att det var nå diskussioner eller bråk vilket är väldigt ovanligt med min brud och frukost, strax efter så ringde de från öron, näsa hals och hade fått återbud och undrade om Felicia kunde opereras den 20:e april, och det kan hon... :) Sen kom Daniella över, så jag hjälpte henne att skifta om till sommar däck på bilen, sen tog vi en promenad till Granngården och köpte mat åt Texas, Felicia gick hela vägen och var fortfarande på toppen humör, man började ju fundera om någon bytt ut henne... :) När vi kom hem så ville hon vara med Melinda och det fick hon för Melinda och Ann, så hon var där resten av dan, kom bara hem och åt en sväng, medan Felicia var där så åkte jag till Elin och skulle fota hundarna, det gick faktiskt riktigt bra, Jonna och Ella var också där när jag kom, men hade inte en tanke på att ta fram kameran då och knäppa på denna otroligt söta unge, men har en ursäkt till att måsta ses snart igen då... :) Sen lämnade Jonna över Ella till sin pappa och vi gick ut och fota, även Elin och Jonna hamnade på bild, jag stod så nöjt bakom kameran, här kommer resultatet...


Eliot & Charlie...

Eliot & Charlie...

Eliot...

Charlie...

Eliot med vinden i håret (läs pälsen)...

 Charlie med vinden i håret (läs pälsen även här)...

Jonna...


Jonna med Eliot & Charlie...

Elin...

Jonna bjöd även på några poser... :)

Elin...

Puss på er med brudar...

En snabb halvdålig redigering, ville göra något, men när jag väl satt mig så visste jag inte vad jag skulle hitta på... :)
Tack mina vänner för en TOPPEN dag, vad vore jag utan er, men får ju inte glömma mitt lill heller och mitt stor , men med vänner och familjen tror jag man kan gå långt...
Sen när jag kom hem så fortsatte jag putsa fönsterna, började med det igår och då skurade jag även balkongen, men idag vart det Felicias rum sen skottade jag rabatten och fick syn på att jag faktiskt har vår i min rabatt, för det var mycket grönska under snön, så härligt att se vårlökarna börja blomma igenom snön... :)
Sen igår när jag var till läkaren för armen så fick jag remiss till kirurgen för ett annat ärende, är såå otroligt lycklig över det, ni får veta vad senare, nu skall jag sova... :)

Vår...


Nu är det vår hemma hos oss, har putsat fönsterna och nu även vår städat rabatten, jag har även fått upp några vår växter... :)