fredag 8 maj 2009

Felicia och Ludde...


Felicia passade på att ta en ridtur medans Ludde ändå låg ner... :)

Ludde lump...


Nu har vi vart hos Elin, Ludde visade även pina kunskaper i död, Elin tycker att han ser så rolig ut när han gör det och att han måste låta varje gång han gör det också, så jag bjuder på ett klipp där han just spelar död... :)

Ledig...

Idag har jag vart ledig hela dagen lång, men det känns som att jag inte fått något gjort ändå, men på förmiddagen var vi till Anna, sen åkte vi hem, gick över till Annki, sen när vi kom hem där ifrån så kom min älskade kusin och Helena över till mig så jag fick visa henne hur man gör egna bakgrunder, det är ju super kul när man väl kan... :)





Imorn skall jag över till Elin en sväng vid lunch så skall hon träna inkallning på Elliot och se om han lyssnar, d.v.s. jag och Ludde skall gå emot dem och vi skall helt enkelt se om Elliot då lyssnar på Elin eller springer rätt på oss...


På efter middagen så kommer Felicias gudfar upp hit, han bor i Karlskoga, sist han träffade henne var när skrutten döptes 26 maj 2007, så det var ett BRA tag sedan... :) Jag ser verkligen fram emot det, han är en super trevlig och rolig person... :)
Krille


Jag, Kari, Store syster Malin med Felicia i famnen, Krille, Lille syster Sara