lördag 28 augusti 2010

Småbarns förälder...

Är det någon som har barn som är född from. 1jan tills nu så tveka inte, klicka HÄR och gå med i buzzador, de söker nämligen småbarns föräldrar nu för att ge något varuprov, vet dock inte vad, men det är inte första gången dom frågar om man känner någon småbarnsförälder, så tveka inte, klicka HÄR och bli medlem, prova massa gratis prylar helt GRATIS!!!

Dagens...

Idag har vi vart på shopping runda, men blev inge mycke inhandlat... :( Kanske blir mer på måndag då jag och älsklingen skall dit själv, jobbigt att handla med en fröken som inte har nå tålamod... :( Här kommer iaf lite pics från igår och idag... :)
 
En trött fröken på väg från Hudik igår... :)

 
Mina nya dojor som inhandlades igår, riktigt fynd, 290kr nu, 790kr förr... :)

 
Vi var på candy world, och då fick Felicia en lite kinder matlåda som hon säger, men hon bjöd bort det mesta, är inte mycket för godis min donna... :)

 
I Finland är det lagligt att köra fort... :) (På väg till Keminmaa)

 
Vi stannade till på det nya köpcentrat och fikade i Tornio, Felicia valde en muffins som var större än henne... :)

Vi gick ut och plockade lingon, för Kari hade beställt klappgröt av mamma sin till kvällsfika, det kryllar av lingon här, bara typ 20m bort... :s Felicia tyckte det var jätte kul att plocka bär, roligast var nog att äta blåbären... :) Plus att mata Ronja (deras jakthund) med bär, Felicia är lite frälst i henne...

 
Lingon är ganska så vackra, men inget för mig, har aldrig riktigt tyckt om lingon sylt och sånt... :(

 
Operation rost lagning, våran bil fick fläck tyfus tror jag, vi hade sett några rost bubblor, men det slutade med många... :)

 
Rostskydds färgen är nu på och skall torka tills imorrn, då skall den slipas lite och sen skall svartlack och klarlack på, kommer bli så snyggt så... :)
Nu tror jag att jag skall glo på lite TV med min sambo och hans mamma, sen blir det nog sängen, antar det blir tidig kväll imorrn igen... :)