lördag 24 oktober 2009

Uppdatering...

Jaa, det var ett tag sen igen... :)
I onsdags var vi på studiebesök med klassen på Gävlesjukhus, det var riktigt intressant, vi fick information om olika dialys typer och om transplantation... :)
I torsdags var jag med Felicia till öron näsa hals mottagningen med Felicia igen, och dem kollade halsen, öronen, näsan och lyssna på hjärta och lungor, dem såg att hon hade lite stora hlsmandlar för att vara så liten, men vi vet inte om det är för att hon är snorig typ konstant som gör att de är för stora eller om dem är det ändå, men polyperna skall iaf skrapas nu, hon skulle skrivas upp på en väntelista och skulle få opereras om 2-3 månader... Sen får vi se hur halsmandlarna utvecklas, blir dem större så måste dem ta bort lite där också, men det blir isåfall vid ett senare skede, för det är ett större ingrepp, så halva dagen gick ju åt till att vara där på besök och få information om hur operationen kommer att gå till...

Doktor Viktoria Andreasson kollar Felicias öra...

Hon ligger så stilla och snällt så, och trumhinnan som hade spruckit på henne i våras/somras hade läkt jätte fint, och allt såg bra ut i öronen... :)


Efter lunch på Mc Donalds så åkte vi till Alex, Moa och Meja och busade av oss lite... Felicia skulle ju som vanligt hålla i Meja... Förstår inte riktigt vad hon som är så liten tycker är så kul med det, men hon får ju iof känna sig lite stor då... :)

Moa & Meja... (sötnosar)


Sen höll både Felicia och Moa i Meja, de tycker det är så kul båda två, och om jag kommer dit utan kameran någon gång så säger dem, knäpp kort nu då, så då får jag ta fram mobilen och knäppa... :)


Meja på glatt humör trotts 2st vaccinations sprutor... :)


Så söt liten skrutt...


Gud så vackra ögon...

Sen efter vi hade vart där så äke vi till Felin och jag fick papper som hon tagit med från skolan åt mig, såå gulligt gumman... Jag och Felicia vart kvar där och åt pizza (TACK för en underbart mysig eftermiddag/kväll), sen åkte vi hem och myste lite...

Idag har jag och Kari till Sundsvall och shoppat loss, vart en massa saker, mest presenter till Felicia, nya kalaskläder, och lite smått och gott till oss själva... Det var super mysigt, bara jag och Kari som fick göra en tripp, sen ett STORT tack till grannen Malin som hade Felicia från torsdags kväll tills idag när vi kom hem, super duper gulligt av dig... :)

Min älskling i sina kalas kläder som vi shoppade åt henne idag...


Det långa lockiga håret...


Jag kan ju tillägga att hon gör sina poser själv, inte en enda som jag styr över, enda så blir hon så fin på bild... :)


Världens vackraste Felicia, jag älskar dig oändligt...


Hon var mest nöjd för att hon hade fått strumpbyxor och sockar, det är väldigt populärt med strumpbyxor från hennes sida nu... :)

Såå, nu har ni blivit lite uppdaterade, nu skall jag sova... Natti natt...