söndag 9 maj 2010

Dansar för canser...

 Måste ju bara lägga ut denna på bloggen, hittade den på Anna Fribergs blogg... :)

Sjukhuspersonalen dansar för att bekämpa bröstcancer!
Om filmen visas 1 000 000 gånger på You Tube donerar företaget som tillverkat handskarna pengar till bröstcancerbehandling.
Så titta på filmen och skicka den vidare

Underbar dag IGEN...


Igår hade jag och Felicia en helt underbar dag tillsammans, först åkte vi till Sara och Svea i Näsviken där Svea och Felicia busade lite, sen knäppte jag kort på Saras bebismage, som för övrigt var hur fin som hellst, så nästan ut som att hon skall sprängas när som hellst... :)
Vid 14 styrde vi hem över och hämtade älsklingen, sen for vi ut till Lönnånger för vi skulle grilla där, först lekte vi och hade oss ett bra tag innan vi började grilla, sen åt vi och busade lite till, som sagt helt underbar dag... :) Bilder kommer nedan från igår....
 
Saras otroligt vackra mage...

 Svea lyssnar på sin lilla syster/bror...

 Min älskade fis...

 De sötaste barnen i Näsviken igår...
 Pappa var grill mästare...
 Mums mmm...
 Elda gjorde vi ju självklart också... :)
 Huh?!
 Mina älsklingar... ♥
 Jag och mina älsklingar ♥♥♥
 Lönnånger...
 Mitt lill ♥ ute och springer med sin skottkärra...
 Solnedgång...
 Det nybygda lusthuset... :)
 Välfylld vedbod...

Idag har vi inte alls gjort så mycket, jag tog en promenad med Texas när jag hade vaknat, sen åt jag frukost och vi började på att göra köttbullar och pannbiffar som vi kunde frysa in, sedan har jag redigerat lite bilder, vi gick ner på Ica, åt mat, sen sitter jag här nu... :) Imorn blir det till att jobba kväll efter en härligt ledig helg, välbehövlig iaf... :)