måndag 6 december 2010

Hmm...

  I lördag så for vi till Sundsvall jag och älsklingen, Felicia fick vara hemma med Annki, dessvärre så har hon åkt på ögoninflammation... :(
 
 

Jag gick och grattade Annki på födelsedagen själv igår då, för Kari började också bli sjuk, sen byggde jag och Felicia pepparkakshus, kan ju lova att jag var noga med handhygien... :)
 
 
Se så fint... :)

Sen på kvällen for jag till mamma och byggde lite mer pussel som går ganska så bra, känns som att det var mycket som blev klart igår, men inte om man kollar skillnaden... :(
Men idag har jag mest bara legat, sovit och legat, det var nämligen min tur nu tydligen att bli sjuk... :( Jag HATAR att vara sjuk, men på något konstigt vis så känns det som om det redan är på väg över... :)

 
Min söta lilla sjukling... :)

Mina nya ljuslyktor lyser såååå fint, jag är så otroligt nöjd, nu väntar jag bara på att sängen skall komma också, det var ju fri hemkörning, men just den vita malm var slut, så dom skulle skicka den från huvudlagret i och med det så kommer den inte förrän 15dec... :( Men men, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge... :)