torsdag 20 maj 2010

Dans...

MÅSTE ses, så grym gubbe... :)

Soffan...

Ungefär sä här ser våran nya soffa ut, fast vi har 3st nack kuddar... :) Den är mycket större hon för den ser ut, hittar ingen bra bild, men detta är ett ungefär iaf... :)
 
Så nu var man fattigare igen, men kan lova att jag längtar tills den kommer hem, skulle ta 6-8 veckor, så den kommer väll i början-mitten av Juli... :(

Soffa...

Då har man köpt ny soffa, blev inte den vi tittade på på Mio utan en i Tallåsen (Möbeltjänst), vart 1300kr dyrare, men var mycket bättre då vi kan välja åt vilket håll vi vill ha divanen, och det är ju ett stort plus när vi vill köpa hus och inte vet vart man hamnar, men har förövrigt hittat ett väldigt intressant hus, som vi skall titta på... :) Det höll på att sluta med en soffa för 16 000kr, men den blir över 4m bred, vilket vi tycker blir för stort... :) Men jag tror vi är nöjd iaf, super fin och skön var den åtminstonde, det är ju alltid ett plus, tänkte kolla efter bilder på den när jag kommer hem... När vi ändå for förbi Ljusdal svängde vi in till hos världens bästa Thina, finns nog ingen jag skrattar på mycket med som henne, vi har såå roligt varje gång vi ses trots att det är väldigt få gånger, men hon var en av dom som gjorde min roligaste sommar så rolig... :)

Bilderna...


Här kommer bilderna från igår... :)
 
Lilla Ella

 
Mitt lill ♥
 

 
Hon är ju bara såå söt...
 
Moster Towe, Ella och mamma Jonna...
 
Moster Towe och Ella
 
Jonna
 
Felicia, Jonna och Ella

 
Världens vackraste dotter... ♥
 
Systrarna Hamberg, Towe och Jonna
Jaa, o.s.v, är för trött för att skriva till alla bilderna... :( Imorrn skall jag jobba, sen skall vi åka till Tallåsen för att kolla och ev. köpa soffa... :)