måndag 8 juni 2009

Blommor...

Är det någon som är duktig på blommor? Jag har dessa i min rabatt, men ingen aning om vad de heter, tycker dem är jätte fina och så, men vore ju kul att ha ett namn på dem... :) Snälla, alla gissningar är välkommna... :)

Felicia..

Tänk vilken lycka man får av sitt barn, finns inte ord att beskriva de känslor man får för dem, jag skulle kunna göra vad som hellst för denna sötnos, finns inget som kan stoppa mig från att göra det heller...

Bättre bilder på liljekonvaljer...

GRATTIS älskade Mia, tänkte plocka en bukett åt dig också, men Felicia vart för trött, hon tyckte det var tråkigt att plocka blommor... :)

Se så många och fina de är...


Lite stolt faktiskt... :)


Snacka om många, det luktar super gott här hemma nu... :)


Orginalet på en i mängden...


Lite svårt att se vad det står kanske, men på vänstra sidan står det "200st liljekonvaljer" och på högra sidan står det "En i mängden", jag har redigerat allt själv från bilden ovan...

Jag tycker det är så super kul att redigera bilder och fotografera, tror nästan man skall göra sig ett försök på att försörja sig på det, fast börja på sidan av mitt riktiga jobb som USK:a, fast det får bli när man har hus och kan bygga sig en studio... :)

Liljekonvaljer...


Så här ser 200st liljekonvaljer ut... :) Kommer kanske bättre bild ikväll, får se om lusten finns, sån otrolig huvudvärk nu... Sen vill jag grattulera min älskade Kusin Mia som fyller 26år idag... :)