tisdag 16 juni 2009

Liam...

Idag började jag och Felicia med att äta frukost, sen så gick vi en LÅNG promenad på 1 mil, precis när vi kommit hem så ringer Malin och säger att vi får komma dit, så då hoppade jag in i duschen, klädde på mig, sen for vi, det var JÄTTE roligt, han var ju bara sååå söt lille Liam, tänk att min skrutt vart så där liten... :) Vad fort de växer....
Vi hade det jätte trevligt där, var så kul att träffa Malin igen, och sen blir man ju lite sugen på en till när man är med de där små och man får snosa, tror vi får jobba lite hårdare på den fronten... :)
STORT GRATTIS till Malin och Thomas, den har ni lyckats bra med som Elin brukar säga till mig... :)

Så liten ju...


Felicia sken upp som en sol när hon fick hålla i han, har aldrig sett henne skina upp på det viset, var så kul att se...


Se så stolt hon är, riktigt myser...


Mammas hjärtegull ville ha en lille bror idag... :)


Jag tycker att Felicia har små händer, men när man såg Liams hand i Felicias så fick hon helt plötsligt STORA, hon ville hålla han, kramas, pussas hela tiden med han, var så roligt att se, det värmer ens hjärta att se ens barn så där stolt och glad...


Efter vi vart där vart det typ Rally hem för att jag skulle jobba, Felicia somnade i bilen, men älsklingen kom ut och hämtade henne, så jag for till jobbet, och trivs fortfarande SUPER bra, all personal är så trevlig och härlig, trivs med ALLA, trodde inte jag skulle trivas så bra som jag gör... :)
Men nu måste jag sova så jag orkar upp och jobba förmiddag imorn... :)
Kram på er alla

Första dagen...

Nu har man gjort första dagen på Ingsta, det gick super bra, snacka om super trevlig och urgullig personal, finns ju en del röt ägg på kullen, ingen nämnd och ingen glömd, men en så länge tycker jag att ALLA däe är super trevliga och snälla... :)
För att inte prata om penisonärerna, alla går själv, för utom 1, men det är bara 1 hel skötning, de andra fixar det mesta själv, snacka om att ha det slappt i sommar... :)
Neä, nu skall jag sova, så jag orkar med morgondagen, Felicia kommer säkert att vakna tidigt, men jag tänkte ringa till Malin och höra om vi får komma på besök, annars blir det en LÅNG promenad innan frukost... :)
See ya all...