söndag 23 augusti 2009

Toppen dag...

Idag vaknade jag 8 och var super pigg, jag och Felicia gjorde oss iordning och åt frukost och greja, sen for hon och jag ner till Söderhamn för att kolla på en ny bilstol där, som de inte hade i Sundsvall, men de öppnade 11, och vi var där 10:45, lite drygt, men vi gick till ICA och Coop och kollade på lite allt möjligt, sen när klockan vart tillräckligt mycket så gick vi in på barnens hus, men de hade inte heller den stolen som jag ville ha, så det var en helt onödig tripp, men kul att få göra något bara hon och jag också...
När vi åkte hemmåt ringde vi till Alex och frågade om vi fick komma på besök, och det fick vi, så då åkte vi dit och vart kvar där bra länge, tills Felicia och Moa bråkade hela tiden om minsta lilla grej, då tyckte jag det var dax att åka hem, jag tror båda flickorna var trötta... :)

Mamma, nu är det min tur hålla bebis...


Dem ser ut att mysa lika mycket båda två... :)


Sen sprang Felicia och Moa runt med kameran och knäppte kort, detta inte allt för fina knäppte Felicia på mig, det tycker jag var duktigt gjort även fast en anna ser ut som stryk... :)

I Söderhamn hittade vi iaf wallstickers till Felicias rum med Nalle puh på, hon valde ut dem själv... :)

Tiger, Puh och Nasse...

Puh och Ior och Puh och Nasse...

Den andra sidan...


Tiger, Puh, Ruh och Nasse & Ruh med heffaklumpen...


Hela gänget, Heffaklumps mamman, heffaklumpen, Ruh, Puh, Ruhs mamma, Ior och Nasse, Kanin fanns inte med på någon bild...

Nu har jag börjat skriva mitt arbeta om röstventil, det tog ju år och dar innan jag hittade namnet, så nu skall jag läsa det lite, sen skall jag gå och sova så jag orkar upp till plugget imorn... :)