måndag 23 maj 2011

Läkaren...

Just det ja, kanske skall berätta att det gick bra hos läkaren, alla på mitt hjärta (hjärta mitt som Felicia säger) är ju för mysig, ångrar inte en sekund att vi bytte dit... :) Dom tog iaf blodsocker och urinprov då jag ville utesluta diabetes, som jag så igår så är jag LIVRÄDD för det, men blodsockeret låg på 4.0 vilket är perfekt faste värde, det skall ju vara under 7.0... :) Urinprovet som tog 2 timmar innan min kiss skvättare kände för att lämna fanns det inge spår av socker vilket är underbart, det är alltså INTE diabetes. Men där emot så hade hon spår av blod och äggviteämnen i sitt urin, så Jessica skulle skicka det på odling även fast det inte var morgon urinet, sen fick vi xylocain som vi skall smörja Lill smulan med så att hon kanske inte känner lika fort att hon är kissnödig utan håller sig längre och tömmer blåsan ordentligt när hon väl går, håller tummarna att det går... :) Jaa, så nu är det bara att invänta samtal från Jessica då och se vad provet sa... :)

Kvällsprommis...

Ute på en härlig kvälls promenad, skönt att få rensa en del tankar, tänker försöka gå varje dag nu, minst var annan om någon blir sugen på att haka på... :) Sen har man ju världens bästa musik i lurarna, Bruno Mars, vem annars?!

Crocs...

Har även hunnit med att klicka hem ett varsitt par crocs till mig och lill ♥, tror inte jag behöver förtydliga vilka som är hennes och vilka som är mina, men jag hade velat hon skulle ha rosa, men hon valde själv och det vart dessa, sen hade jag velat ha rosa också, men hatar mina stor fötter, kan man skönhets operera dom mindre tro... :P