fredag 25 september 2009

Sista dagen...

Jaa, idag var sista dagen på praktiken, det känndes skönt samtidigt som det känndes tråkigt, skönt för att jag kommer ha så otroligt slappa veckor nu fram över, me tråkigt för att jag kommer ju att sakna alla där... :(
Som vanligt så måste ju jag baka tårta till sista dagen, tycker det är kul att göra det, älskar att baka tårtor och andra roliga saker...

Det vart rosa grådde denna gång... :)


Felicia skulle provsmaka allt...


Tydligen så var det gott med rosa grädde, det kanske blir det till hennes kalas också då... :)
Det enda hon inte fick smaka var marsipanen, för det vart inget över...


Så där vart tårtorna till slut, och dem på avdelningen tyckte dem var jätte goda, så då var väll det bra, alla nöjda... :)

Idag när jag kom hem så hade Kari och Felicia tvättat och jag gick och vilade en stund, sen åt vi mat, det vart hemma gjord hamburgetallrik idag, efter vi hade ätit så åkte jag och Felicia och handla lite, sen åkte vi till mamma och fikade så att Kari skulle få lite egen tid idag, hon har inte vart rolig idag, mycket grin och tvärsför... :)
Nu skall jag duscha och slappa lite framför TV:n, sen skall jag njuta utav helgen, Kari och jag skall nog gå på bio och äta på restaurang imorn och njuta av att vara barnfri en dag, för mamma ville låna Felicia, och det fick hon väll... :)
Puss på er...