tisdag 14 juli 2009

Funderarna...

För ni som undrar så JA man kan hälsa på vänner, man pussas inte med dem när man har halsfluss, och undrar ni då om man inte kan jobba, men det anser jag att man inte orkar om man har ett så pass fysiskt arbete som att jobba på servicehus, men men, inte vet jag om det är sura miner på jobbet, men jag kan inte rå för att jag blir sjuk, förövrigt så är det fruktansvärt SÄLLAN jag är sjuk, brukar typ aldrig hända, och nu har jag vart det 2 gånger på 4 veckor sen jag började på Ingsat, men jag lovar, jag gör det inte med flit, jag har verkligen typ inte kunnat svälja i helgen, ni som har haft halsfluss utan halsmandlar förstår...
Men men, ville bara få ut det till vissa som kommer att fundera, men på torsdag blir det jobb igen, skal bli kul att få träffa alla gamlingar igen, ÄLSKAR mitt jobb, kan inte finnas så mycket bättre... :)

Hög...

Idag har vi vart i Hög hela dagen, det har vart super skoj, först så lämnade vi 4-hjulingen hos Alex (Alexandra), Magnus & Moa för Magnus skulle få svettsa en sak på den, se lämnade vi Felicia där medans jag och Kari mötte upp Gunnar och tittade på ett hus, vet inte riktigt vad jag skall säga om det, men det var fint läge, men lite litet för våran familj tycker jag, men det följde ju med en himla massa mark, så möjlighet till att bygga ut fanns det verkligen, men jag tror vi tackar nej ändå... Efter vi kollat på huset så åte vi till Alex m. familj igen, där hade fröknarna bus hur kul som hellst hur länge som hellst, de har busat hela dagen, från ca:9.45 till ca:19.30 och det har faktiskt lekt riktigt bra, men det märktes i slutet att dem båda började bli trött... Vi åt varmkorv med bröd till lunch som vi köpt med, sen åt vi nå underbart gott till middag... :) Fröknarna bus åker på samma scooter... :)


Puss puss, sååå söt bild...


Låter bilden tala för sig själv... :)


Bus Moa, i sin söta mammas knä, Moa skall för övrig bli stora syster den 16 augusti, STORT grattis, och visst blir man avundsjuk, ser så mysigt ut... :)


Se så god middag vi åt, grillat kött med klyftpotatis och bea, kunde inte bli bättre... :)


STORT tack för idag Alex, Magnus & Moa, helt underbart trevlig dag...