onsdag 2 september 2009

Så ja...

Nu är man tillbaka det blev en promenad på 7,3km och 9063 steg, så skönt trots vädret det tog 1 timme och 32 min vill säga 4,8km/h, :) så skönt att få röra på sig igen efter förkylningen och latheterna man haft för sig... :)

Tidigare idag var vi hos Alex och Meja, sen åkte Alex och hämtade Moa på dagis medans jag, Felicia och Meja var kvar hos dem, var riktigt mysigt, det kändes nästan som att man var 2 barns mor för en stund... :) Sen lekte Felicia och Moa en stund efter dem kommit tillbaka, sen åkte jag och Felicia och lekte med Elin och Alicia en stund, det var trevligt det ed, men det var inga kort, tänkte ta med mig kamera imorse, men den glömde jag hemma, för han som köpte våran gamla TV ringde precis när vi tänkte åka, så då glmde jag bort den i all hast... :)

När vi kom hem så åt vi mat som älsklingen gjort medans vi var på väg hem, sen åkte han och jobbade och vi gick ut och gick, så skönt... :)

När vi var på väg hem från promenaden märkte jag att mina glasögon inte längre låg på vagnen, o my god tänkte jag då och såg hur pengarna började sväva iväg, emn jag fick låna grannen Saras moppe och åkte och kika och som tur va så hittade jag dem efter knappt halva sträckan, snacka om tur... :)

Promenad...


Idag har det blivit dåligt med steg, så jag beslutade mig för att ta en promenad med Felicia eftersom Kari ändå jobbar, men vi hann inte ens till Ullsätter innan det började regna, och nu vräker det verkligen ner... Men men, skall jag gå så skall jag oavsett väder... :)