onsdag 14 juli 2010

Storsand...


Igår var vi på Storsand med bästa Elin Nyholm, vi hade det jätte skönt, jag smorde in migsjälv, Felicia och Elin, Jag och Felicia körde med samma spf15, hon på hela kroppen och jag på rygg, axlar och bröstkorg, men ack så jag brände mig ändå, men det syns knappt idag... :) Felicia syns det knappt att hon vart ute i solen på... :) Hon badade och badade och badade hela dagen, trodde hon skulle vara jätte trött och somna snabbt på kvällen, men icke sa nicke, det tog några timmar även inatt, fattar inte hur hon orkar, hon kliver ju upp vi 7.30-8 varje morgon när jag är ledig eller jobbar em, vi lägger henne vid 19-20 men hon somnar inte förrän 22-23, vet inte VAD vi skall göra, vi läser saga och ger godnatt puss och sånt, men hon bara vägrar att somna och när hon var hos mamma i stugan så somnade vid 19-20 varje dag, mamma hann knappt läsa klart sagan så sov hon, men inte hemma... :( Iaf så kommer bilderna från gårdagen här... :)

 
Ruskar filten...

 
Vad då? Är min dotter schitzo? Here comes Jonny...

 
Elin låg under paraplyet i slutet för att inte bränna sig, mycket intelligent tyckte jag... :)

 
Felicia trollade med att stoppa in en pinne i något rör som hon hittade, hon var grymt stolt över att hon kunde trolla, men inte jag... :)

Världens vackraste fröken, älskar dig nå oändligt mycket lill ♥...
Nu skall jag strax iväg och jobba, lill ♥ är hos grannen och busar med Melinda, älsklingen är på jobbet, men kommer hem snart... :)