fredag 15 maj 2009

Jobbet...


Nu sitter man på jobbet och tittar på talang, vad roligt att Julle allstar gick vidare... :) Nu längtar jag bara tills jag slutar... Halv timme klar... :)

Mia dag IGEN!!!

Jaa, idag vart det som sagt en dag med Mia igen ute i Iggesund hos Mias syster och hennes barn, Mia var barnvakt medans Ullis jobbade... Denna gång följde kameran med, men det var nästan så jag glömde att knäppa några kort, vart några i slutet, men men, så länge barnen hade skoj är jag glad, det är ju för deras skull man lever... :)
Efter en hel dag där så åkte jag & Felicia hem till älsklingarna hemma och tvättade, sen pluggade jag lite innan jag åkte iväg på lite äventyr med Mia, efter äventyren kom Helena hem till Mia för de skulle fixa nå schema... :) Då bestämmde vi 3 oss för att vi skall ha gått ner 10kg innan 31 augusti på min älsklings födelsedag, så sen åkte vi hem till mig och hade invägning och inmätning, hård träning som gäller nu.. :)

Min älskade kusin Mia


Mia, Thelma & Engla


Thelma


Engla


Min lill skrutt...



Felicia var så gullig och snäll så hon bjöd Engla på sin glass också, inte alla bar som skulle bjuda med sig på nå så gott som glass... :)