måndag 25 maj 2009

FELICIA...

Felicia är ett kvinnonamn som kommer av det latinska ordet felicitas "(stor) lycka". Den manliga motsvarigheten är Felix.

Jag personligen tycker det stämmer väldigt bra på henne eftersom hon är det lyckligaste som hänt oss...

Äntligen har jag kommit igång igen...

Efter helgens slappande så har jag äntligen kommit igång med motionen igen, idag har jag vart jätte ner på skolan, men sen åkte jag till Mia på Mary Kay party, sen så fort jag kom hem så gick jag ut och gick så nu har jag gått 15 465 steg, så nöjd att det börjar arta sig igen... :)

Mias fina arm...


Mia har vart ute i solen idag, syns det? Haha... Så snygg solbränna, eller skall man säga bonnbränna... :) Det är grannarna Siv och Sara som är i bakgrunden, vi är på Mary Kay party hos Mia, det var super trevligt och jag älskar verkligen deras produkter... :)

Back on the track...

Nu efter 2 dagars slapp, så har jag tagit mig i kragen och gått 1 mil idag... Såå skönt, nu skall jag se till att hålla i dom här takterna, så imorn ställer jag bilen hemma efter skolan, går ner på dagis med vagnen och tar 5 km promenad på en gång, sen skall jag till Mia kl: 18.00 på Mary Kay party, skall bli intressant... :)
Fick ett mail av Luddes nya ägare idag, och fick veta att det går jätte bra och att dem och han stor trivs, vilket gör att jag blir glad... :) Tack Katarina för att ni ger min lumpen ett bra hem...
Men nu väntar sängen så jag orkar upp till plugget...
Ha det bäst så länge...