torsdag 15 april 2010

Full rulle...

Idag tog jag och Felicia sovmorgon, sen efter vi hade ätit frukost och gjort oss i ordning så styrde vi oss mot Iggesund för att hälsa på Malin och Liam, vi bjöd in oss själv på lunch där, sen gick vi över till Nettan, men innan lunch så passade jag på att knäppa lite kort på den otroligt söta Liam, här nedan kommer lite bilder, min lilla sötnos fick också vara med... :)

Sen efter vi hade vart hos Malin och Liam så var det dax för ridning, hon fick rida Tindra idag, en liten skettis och hon var så duktig lill ♥, älsklingen var också med, men han tittade på...
 
När vi var klar på ridningen så åkte vi och hämtade palten som min älskade mamma gjort åt mig, sen när vi kom hem så måsta jag ju bara äta palten... :)
Efter maten kom älsklingens mamma och hennes gubbe så då tog vi en kopp kaffe, sen tog jag deras ena hund Ali på en promenad och mötte upp Daniella, så de fick hälsa och det gick jätte bra... :) Men nu skall jag gå och sova så jag kan ta en morgon promenad med han imorgon och sen skall jag och älsklingen åka och hämta Embla plåster på öron näsa hals som hon skall ha på sig på tisdags morgon när vi skall på operation med henne igen... :)
Natti natt, sov så gott...

Mat...


Nu har vi vart på ridningen med fröken, det gick jätte bra, kanske kommer bilder på det senare ikväll, jag skall nu först avnjuta den godaste maten som finns, paltbröd och fläsk, så länge jag har velat ha det, men min kära sambo äter inte det, men min urgulliga mamma ringde idag när vi var på ridningen och sa att hon hade gjort en bytta åt mig... Mums... :D