torsdag 19 augusti 2010

Sista natten...

 
Finns det nå vackrare än barn som sover? Det vackraste barnet på jorden sover ju så snällt brevid mig sen länge, själv kollar jag och älsklingen på lite tv men jag skall nog stänga mina blå snart... :)

Sista dagen...

 
Blåsa såpbubblor och kasta pil har vart mycket populärt här, det är väll det vi gjort mest, imorgon drar vi hemåt, det är nästan så att jag längtar... :) Skall faktiskt bli skönt att komma hem och komma in i rutiner och sånt igen innan vi åker nästa gång, jag hoppas att Felicia sköter sig lika bra den bilresan som denna, och denna gång skall jag INTE glömma kameran hemma, är jätte arg över det... :-( Neä, nu skall min kära dotter få säga hejdå till farfar och få lägga sig... :) Kram på er alla...

Film...

  I detta regniga väder passar det utmärkt att kolla på film, speciellt eftersom Felicia följde med Gunvor och farfar till torpet, de hade tydligen haft inbrott... :-( Felicia älskar sin farfar och han älskar verkligen henne, hon kan köra precis hur mycket hon vill, han gör allt för henne... :) Imorgon åker vi hemåt igen, skall bli skönt att sova i sin egen säng, känna sig som hemma igen, fast vi har det ju jätte bra här också... :)