lördag 9 maj 2009

Guitar hero...


Fan vad grym man är, jag är gitarist för övrigt och väldigt full, Siv, min älskade granne är sångare, jag vinner ändå, trotts min otroligt kraftiga fylla... :)

Fyllis...


Här är vi fuller ute hos pappa i husvagnen, men det är inte Kari och Felicia som tur är, Felicia är för liten, Kari är chafför, men Felicia kör norsk fylla, för hon springer runt stolpen, Ludde funderar om hon blivit knäpp på riktigt... :)

Jag & gudfar...


Jag och Felicias gudfar i nu läget, jag och han är inte nykter, men det är Kari, som tur är så vi kommer hem... :)

Gott...


Är det detta som kallas för alkohol missbruk? Väldigt gott vin iaf, synd att det är slut... :)

Grillning...


Grillning i högsta hugg, magen börjar kurra av bara doften, så gott ju... :) Synd att det tar sin lilla tid... :)

Krille...


Krille i nuläget, vi väntar på att få grilla nu, han dricker pilsner och jag dricker kaffe, blir lite vin till maten sen... :) See ya... :)

Gårdagen..

Ja, igår kom ju Krille hit, riktigt trevligt faktiskt, han vart kvar hos oss till strax efter 2, sen åkte han till Sandra och sov... :) Nu väntar vi på att han skall vakna, så vi kan göra något av denna dag... :)
Felicia var inte alls blyg för sin gudfar vilket kanske kan vara bra, Kari och Krille pratade en himla massa om allt möjligt... :) Lumpen hade ingen åsikt tror jag... :)

Jag har ju gjort lite ändringar med bloggen, vad tycker ni? Krille igår... :)

Vem är hon lik?

Jaa, vem kan hon vara lik, nu är det upp till er att säga vad ni tycker... Elin hade sett bilder på Kari på facebook och tyckte att hon var jätte lik han, vad tycker ni?
Felicia ca:1år

Jag ca:1år


Kari ca:1år