tisdag 28 juli 2009

Basta...


Nu är man ny bastad och har ny tröjan på sig, blir du glad mamma? Den är röd... :) Imorn skall jag och älsklingen åka till Keminmaa och shoppa loss, så roligt, bara längtar tills dess, älskar att fylla på garderoben, men hoppas jag hittar någon fin klänning, kjol eller shorts, byxor vore ju inte heller fel, men det blir nog bara någon tröja, brukar bara bli det... :) Vi får väll se hur det blir med bloggandet då, men något inlägg blir det väll iaf... :)

Go hjärtat...


Nu fikar Felicia blåbär och dricka, men spana in hennes nya sandaler, de kostade bara 5€ (55kr) rena klippet, sen är de ju så praktiska eftersom de är beiga med ljusrosa "foder" super fina... Sen har vi rivit Felicias vagn för att tvätta klädseln, dem var jätteskitig, och eftersom det är fin väder här så torkar det ju så fort ute, sen skall vi basta ikväll, så då kan vi hänga klädseln nere också om det skulle bli kallt ute, såå skönt att vara här... :)

Bilen...


Nu håller dem på att byta bromsskivor, backar och belägg på pärlan, Felicia och jag har just kommit tillbaka från en 7km promenad, det var super skönt att få röra på sig igen, men ack så otränad man är nu, ont i höger knä, vilket jag iof haft i över 1 vecka nu, men har även ont i vänster axel och nacke, inte nog med det så har jag jordens skallebank, men vi har haft det trevligt idag, spenderat en massa pengar, Felicia har fått 2st short, sen har vi köpt 2st shorts och 1st body som vi skall ge bort... :) Jag och Kari har köpt en varsin tröja och ett par varsina skor, sen har Felicia även fått ett par sandaler, ett par solglasögon och en regnhatt... :)

Frukost...


Nu äter jag och Felicia frukost, det är nalle manna, choklad mannagrynsgröt, smakar helt oki, känns lite konstigt bara att det är choklad i mannagrynsgröten... :)