måndag 12 juli 2010

♥ slår hårt...

Efter en helt undebar dag ute i Båsfjärd idag är man nu väldigt nöjd av denna värme, är faktiskt relativt svalt inne, är förvånad... :) Men vi har haft såå underbart där ute, Britten och Nisse är ju så goa, känner ingen gamling jag gillar så mycket som dom... :)

 
En bild sen i lördags då hon sa till Kari - "jag är så söt idag, pappa, kan du knäppa kort på mig och mamma, för jag är himla söt idag"... Det är mitt go ♥ det, och söt det är hon... :)

 
I början av båttrippen, hade inte kommit långt, hon var lite nervös, men det släppte snabbt... :)

 
Lill ♥ och jag utan för Saltviks båthamn, Nisse i bakgrunden...

 
Lill ♥ i Saltviks båthamn...

 
Nisse, älsklingen och lill ♥ i Saltviks båthamn...

 
Felicia fick styra båten på vägen hem, gissa om hon njöt...
Och bra gick det, hade lite svårt för att köra rakt fram bara... :)
Nu är vi hemma igen, har ätit och duschat, såå skönt det är efter en hel dag ute, men INNAN vi hittade en flytväst som passade lill ♥, det tog sin lilla tid, men vi hittade en på Berglundsmotor efter några om och men... :)
Imorrn vart jag också ledig för Marie ville byta min tisdag mot hennes fredag, så jag var väll snäll och gjorde det då, hon vart jätte glad då hon får semester en dag tidigare... :) Mig kvittar det ju, kommer ju att jobba hela sommaren ändå, men eftersom jag vart ledig så skall jag, Felicia och Elin hitta på något imorrn, vad vet jag inte, det visar väll sig... :)
Nu skall jag mysa med min familj ♥ dom över allt annat...

Båsfjärd...

 
Nu är vi i Båsfjärd och myser i värmen, har nyss badat med älsklingen och innan dess åkte vi båt, Felicia tyckte det var jätte kul, nu skall vi avnjuta lite jordgubbar och grädde innan vi far hem... :)