fredag 15 januari 2010

Domedagen...

Idag hos Elin så sökte vi (jag, Elin & Sara) när Jehovas trodde att domedagen skulle komma, då hittade vi en sida med massa sjukt, men så roliga saker, speciellt denna undergång... :)


•2047, 14 september
Mänskligheten utrotas - enligt The church of !BLAIR! Hela mänskligheten kommer förmodligen att utrotas kl. 03:28 GMT (04:28 svensk tid). Gudarna kommer att dra tillbaka sin skyddande hand över människorna om vi inte slutar vara så "normala" och "konformistiska". Om vi inte skärper till oss kommer Astro-lemurer (rymdvarelser i form av lemurer med regnbågsfärgade kroppar) att attackera människosläktet och klubba oss alla till döds med gigantiska burritos...

Det finns en massa andra också på denna sida... Man skrattar ju nästan så att man kissar på sig när man läser just denna... :)

Liam...

Nu kommer bilderna på Liam som jag inte orkade läga ut sist... :)

Felicia och Liam tar en fika paus efter vi hade gått ner på Ica och handla... :)


Felicia spexar som vanligt... :)


Sötnosen med de vackra ljusblå ögonen...


Vad händer?


Lite gympa måste man göra så att vällingen rammlar ner lättare... :P


Idag var jag till Elin och gjorde klart vårat arbete om Jehovas vittnen, det känns faktiskt väldigt lovande, känns som att vi har så mycket kött på benen som man kan ha, står ju tp INGET i klar text om just den "sekten", jag vet att det är en tro, men känns mer och mer som en sekt detso mer man läser om det... :)


Igår hade ju som sagt Felicia namnsdag, då kom mamma och Gunnar hit och åt mat med mig och Felicia, sen fick hon paket (röda manchesterbyxor, röd tröja och neccisär med läppglans), även krya på sig present (kläder till dockan David) av mig och Kari fick hon tröja och byxa som var på förra inlägget... :)


Felicia...


Felicia i sina namnsdags kläder, redo för att gå ner och hälsa på dagis med älsklingen medans jag är hos Elin och gör vårat arbete jehovas vittnen... :)