onsdag 15 april 2009

Härlig vårdag igår...

Igår var en super duper härlig vår dag, mer än vad man kan säga om dagen skitväder... :)
Dagen började som vanligt med skola, fick reda på resultatet på ett prov och fick skriva ett annat, det som jag fick reda på gick skit bra, det som jag skrev kunde inte gått så mycket sämre tror jag... :) Men men, sånt som händer ibland när hjärnan får fri spel... :)
Jag tänkte dela med mig av lite bilder sen gårdagen när jag, Felicia och Älsklingen gick ut efter jag kom hem från skolan...
Felicia ÄLSKAR att gunga...

...och fort skall det gå... :)

Hon tycker att hon blivit stor tjej, och då kan man inte gunga i bebis gungan...

Oj vad stor man är... haha

Sen cyklade hon vidare en bit...

Såååå stolt över sin nya cykel... :)

Då hamnade vi i en annan lekpark som hon gick i tunneln i, åkte rutchkana och klättrade...

Vågar man åka denna mamam?!

Det var super kul ju... :)
Mera var ett väldigt väl använt ord då... :)

Sen cyklade vi till ytterligare en lekpark, inga bilder där ifrån dessvärre...
Men vi gick in till momme Annki som bjöd mig på kaffe, där var ju Linus också till Felicias stora förtjusning, hon är helt salig i Linus, vet inte vad han har gjort henne, men det är helt klart en favorit... :)
När vi kom hem passade jag på att knäppa lite kort på blommorna som så fint har blommat i min rabatt, äntligen är det vår tänkte jag...

Lila fanns där också, och gula...
Men idag har de stängt sig igen, eftersom detta underbara vårväder inte kunde hålla i sig... :)
Idag efter skolan så åkte jag till Elin & pluggade psykologi, då pratade jag med J på msn som berättade att hon typ hatade mig (var inte min msn, J vet inte att det var jag), Tack för det, hatar människor som inte kan vara ärliga, men J skulle prata med mig om det imorn, får se om hon gör det, annars tar jag helt enkelt upp det, jag är inte rädd för nå fjollor som tror att de är något och att hela världen kretsar kring just dem, det är verkligen INTE så att jorden kretsar kring en människa, och skulle det vara så så är det knappast J för mig utan min dotter... Jag är som jag är & det står jag för, kan inte folk hantera det så stäng av öronen då!!!