onsdag 10 mars 2010

Lill ♥

Torsdagen 25/3 2010 börjar mitt lill ♥ att rida, tänk att hon blivit så stor att hon får börja på sånt, men det skall bli kul att se, fast det var ju inte gratis precis, men det är hon värd... :)
Hon har ju vanan inne sen alla somrar som hon suttit på islänningarna ute i Lönnånger, men nu blir det på Tunalids ridklubb...

Idag på jobbet så trivdes jag inte alls lika bra som i måndags, men tror det beror på vilka man jobbar med, imorn kommer det nog vara bättre, då jag får ta hand om gruppen själv, för imorn är det inte intro, då är det vik... :)
Neä, nu skall jag ta och sova tror jag, har typ 1000 knutar i ryggen, de kansek försvinner när man sover, eller inte... :P

9/3 2010

Jaa, igår var vi först till doktorn med lill ♥ men de gjorde INGEN undersökning utan ringde till öron näsa hals och sa till dom att vi skulle dit, så öron näsa hals skall nu skicka ut en kallelse till oss... :) Vilken tur att man fick veta det innan... :)

Efter doktorbesöket så åkte jag och Felicia till Buspalatset där Jessica, Klara och Erik var, så då fick barnen röja runt lite där, det var mycket trevligt.... :)

Erik, Felicia och Jessica åkte den där stora snurr rutchkanan, men erik syns bara i nedsidan av kortet, han försvann fort han... :)

Efter de hade lekt en stund så åt vi lunch, jag tog tacos och Felicia valde pannkakor, sen fick de leka lite till innan de fick varsin glass... :) Felicia tog en High school musical gitarr...

Erik full i bus... :)

Spexa, det kan han... :)

Klara med sin glugg... :)

Söta lilla Erik, som faktiskt är 4år... :)

Klara tog en solero berries (eller hur det stavas)...

Min vackra dotter... :)

Klaras andra lösa tand, det är ett under att den inte lossnade... :)

Felicia åkte rutchkana ner i bollhavet också... :)

Världens vackraste...

Jessica hoppade åt Klara, det tyckte hon var as kul... :)

Felicia ville också hoppa högt med Jessica...

Efter mycket modsamlande i slutet på dagen så vågade Felicia åka den där stora hemska rutchkanan alldeles själv, och det var många gånger också... :)

Snyggaste minen... :)

Efter vi vart där så följde Jessica och barnene med oss hem, och där lekte de vidare med Felicias leksaker, sen åt de med oss, jag bjöd på klyftpotatis och ost schnitzel med tzatsiki till, det vart riktigt gott trotts att det var jag som var kock... :)
när de åkte hem så fick jag STÄDA, fast Jessica hade städat en gång också, emn det blir rörigt så fort Felicia tar hem någon för då1 skall ALLA hennes leksaker fram vilket jag tycker är lite drygt, men det var väll bra ändå, för nu är det någorlunda städat här hemma... :)
Efter allt städande så packade jag upp min nya dator, jaa, jag är tok nöjd... :)
Men nu så skall jag strax åka och lämna älsklingen på jobbet sitt och sen skjussa Felicia till Anna eftersom vi båda har eftermiddag idag och imorn så får Felicia vara med Anna... :)
Neä, nu skall jag göra någon nytta... :)