fredag 10 april 2009

Påsken fortsätter...

Idag har det vart en riktigt härlig vår dag, påskandet fortsatte ju för våran del idag, vi var till mamma som även fyllde år, GRATTIS mamma... Där fick vi tårta, och Felicia fick påskägg av mamma & Gunnar, Mormor & morfar, Britten & Nils, av mamma fick hon ett stort ägg fyllt med godis, av mormor & morfar fick hon ett litet ägg fullt med godis och av Britten & Nils fick hon ett litet ägg med 50kr i, tack så mycket alla för det, tror slanten var bäst, hon har så mycket godis nu så det kommmer att räcka ända fram till jul... :)
Sötnosen idag... :)
Riktigt modell.. :)
Se så mycket godis, för övrigt så är det där en 3 liters bunke... :)
Inte en enda godis bit från oss, men ändå så mycket godis blev det...
Efter vi hade ätit så åkte vi till Malin i Iggesund, hon är ju gravid, så mysigt, lite avis faktiskt, men önskar henne allt gott... Hon har ju fått så underbart stor och go magen nu som ni kan se... Felicia vart super glad när hon fick åka till Malin med kattrna, tro inte att hon har ett helt zoo, hon har bara 2st, men Felicia känner grannen Malin, moster Malin och Malin med katterna, så för att skilja på dem så heter dem så... :) Vi vart där alldeles för länge egentligen, men vad gör väll det, det är påsk och vi är ledig, så då kan man böja på reglerna lite...
Jag såg för övrig igår kväll att jag kommer vara ledig tors- och fredagar from v.18 tom v.24, sen är det sommar lov, så skönt, för jag avklarade ju datan på 4 dagar och fick MVG, så då är jag ledig på fredagar, sen skall vi ha arbetsmiljö & säkerhet som jag gjorde på gymnasiet på torsdagar, och jag var ju godkänd i det, så soft, ha halv dag på mån och ons och hel dag på tis med praktiska övningar på eftermiddagen, kunde det bli skönare eller? :)
Nu skall jag mysa med min underbara sambo eftersom skrutten sover, men det märks väll när jag skriver igen, ha det så bra tills dess.. :)