lördag 22 januari 2011

Middags mys...

 
Idag vart det chilikassler med grönsallad till, var grymt gott, jag har faktiskt inget emot att äta lchf, tycker det är väldigt god mat, men ibland kan man ju sakna som idag semla, så därför är det tur att man har fuskar lördagar... :)

HTC Desire HD

Jag och älsklingen har beställt nya telefoner, vi köpte en varsin HTC Desire HD, jag skall ha rosa gummi skal på min och han skall ha svart... :) Gissa om jag längtar tills dom kommer, dom skulle komma på tisdag eller onsdag till veckan... :)
Jag var först inne på en iPhone 4 32GB, men efter ha kollat runt och jämfört så blev det denna, denna har dessutom mycket bättre kamera, och jag använder trots allt min kamera på mobilen rätt mycket... Vi ha hemma och pilla på NU!!!
 Någon som har en sådan, eller provat en?

Efter shoppingrundan blev det semla och kaffe hos Åsa och avlämning av Felicia, eftersom det är lördag så får vi fuska med LCHF, så då passade jag på att paxa för semlor som jag vart sugen på såå länge... Så nu är lill ♥ hos Åsa och skall sova där inatt och jag skall strax iväg och jobba... :( Men men, det är ju bara 4 timmar, så det går fort... :)