måndag 26 juli 2010

Livet leker...

I dag har vart en riktigt bra dag, vi började med lite mys morgon jag och Felicia, klev väll upp vid 8.30, sen åt vi frulle, Felicia fick lite våfflor till lunch innan vi for i väg med bilen som skulle lagas (byte av bussningar), så då åkte vi och hämta en låne bil av bilhandlaren då det är dom som stod för kostnaderna, för bussningarna var dålig från de att vi köpte bilen, bara fått vänta lääänge på att få dom bytt, men medans våran bil fixades så åkte vi till syster och jag myste lite med lilla Nils, Felicia norpade åt sig några pannkakor där, sen for vi "hem" och hälsade på pappa och Annki, var jätte länge sen vi såg dom sist, sen nu vankas det mat... :)
 
Felicia i sina otroligt läckra byxor som hon fick av sin moster Sara i namnsdags present, sen fick hon en ur fin klänning också, men var inte riktigt klänning väder idag tyckte jag... :)

 
Jag har sån himla tur, för jag har verkligen fått världens vackraste dotter, som för övrigt är en pissruska idag, har kissat jätte många gånger... :s
Nu skall jag fortsätta med maten sen skall jag på bio (Eclips) ikväll med Anna, Karro och Emelie... :)