lördag 16 april 2011

Dagen...

Idag efter frukost och lite mys så åkte vi ner på stan för att hitta nya skor åt henne, vi hittade 2 par, men köpte bara ena, för det andra paret fanns inte hemma i rätt storlek, men när dom kommer hem så kommer vi köpa även dom, sen kollade vi på tvättmaskin, och vi hittade en vi skall köpa bara bostäder kommer hit och fixar uttag och sånt, för då köper vi den med installation, kostade lite extra, men vad gör det, skönt att slippa göra det själv... :) Sen skall jag även köpa en tassimo bryggare, dom gör gott kaffe snabbt och eftersom det bara är jag som dricker kaffe här hemma så slipper jag brygga så mycket för bara en kopp, då tar jag en när jag vill helt enkelt... :) Sen for vi hem till mamma och fika, jag stannade där och vilade en stund medans mina andra två ♥ gick till Borgarpaken och lekte, jag skulle vilja vara ute och gå hela dagarna egentligen, men måste inse att kroppen inte orkar, det är väll egentligen inte så konstigt, för hur mycket får man i sig nu för tiden då?! Klart att kroppen inte har vant sig vid som lite fast ofta, tar sin lilla tid det med, nu blickar vi framåt... :)

 Bilder från busandet... :)
 
 
Felicias nya skor, det är typ ett skelett i puman som lyser när hon går... :) 499:- på team sportia, var inte så farligt tycker jag, hon älskade dom och ville ha dom, då är det klart hon skall få dom... :)

 Sen vet jag inte riktigt vilken av dessa tre skor det blir som andra par, men någon av dom skulle jag tro iaf, lutar åt första eller tredje... :)

Bilder...

Det finns dom som vill se hur det går för mig bild mässigt, jag är lite järv och slänger även dit vikt, varför inte liksom kan ju tillägga att jag startade på 119kg... :)

 
 1 vecka på soppor (ca:114kg)

 
 Dagen innan op alltså 2v på soppor (ca:110kg)

 
Dagens 3v sen första dieten (107kg)
Men jag måste även tillägga nu att jag vägde 115kg när jag kom hem från op, så har ju även gått ner dom kilorna under denna tid, var väll mycket luft som dom fyllde buken med, samt vätska när jag väl fick börja dricka plus att jag fick dropp... :)
Just nu har jag typ inge smärta alls och mår rätt bra, kan äta lite större tuggor åt gången utan att få ont, på måndag skall jag ringa och boka tid för att bli av med stygnen, kommer bli skönt, plåstrerna kliar en del nu kan jag lova... :)