onsdag 12 maj 2010

Stella...

Söta lilla Stella som kom till jorden igår natt, så lite och söt, tänk om man kunde få en egen någon gång... :)
 
Grattis än en gång Sara och Gustav, och självklart Svea också...

Bakning...

 
Butterkaks bakning pågar för första gången i mitt liv, tror inte mamma gjort det någon gång heller... :)

Fotboll...

I dag efter jobbet så for jag hem och vi tvättade, sen åt vi lite mat och älskade syster yster kom och hämtade Felicia för jag och älsklingen skulle på föräldramöte eftersom Felicia's dagis skall omgrupperas så Delfinen blir småbarn, Svanen mellanbarn och Storken storbarn, Felicia kommer i och med det hamna på Svanen, sen fick vi veta att dagis stänger v. 27, 28, 29 och 30, så då får hon vara på Nyponrosen istället de veckorna, men det skall nog gå det också, hon kommer bara gå 1-2 dagar i vecka i sommar... :)
När vi var klar på föräldramötet så skjussade älsklingen min mig till syster och vi åkte till Norrbo för att kolla på när hennes Lars spelade fotboll, de förlorade med 6-2... :( Men på vägen hem var mitt lill ♥ trött, hon somnade innan vi hann lämna Norrbo, och ni som vet vart fotbollsplanen ligger där vet att det INTE tar lång stund att åka där ifrån...
Men vi gav inte upp, åkte till syrran och tog en kopp kaffe medans Felicia sov på hennes säng, för Lars skulle trycka ut min rygg... :) Sen skjussade älskade syster hem oss, och Felicia vaknade bara till när vi kom hem och jag hade klätt av henne och så sa hon pyamas... Lill ♥ mammas ville ha pyamasen även fast hon knappt var kontakt bar... :)
 
Mitt sovande lill ♥ på väg hem från Norrbo...

Sen har det ju faktiskt hänt nå JÄTTE roligt idag också... Sara som jag var till i lördags och knäppte magbilder på fick en liten Stella i natt, hon var 50 cm och vägde 3320gr, Felicia vägde också 3320 när hon föddes, men var bara 46cm lång... :)
Stort grattis till 2 barns föräldrarna Sara & Gustav, samt storasyster Svea...
VÄLKOMMEN till världen Stella...