onsdag 3 februari 2010

Pappa mys...

Blogger strular som fan, kan inte ens kolla min egen blogg... :(
Men nu kommer lite uppdatering iaf, som tur är så har jag vart ledig sen i måndags, men har haft fullt upp en då, och har haft världens underbaraste vänner som skjussat mig för att uträtta ärenden, igår skjussade snälla Anna mig ner på stan så jag fick byta mina skridskor och örhängen samt köpa en batteriladdare som förövrigt inte funkade till våran ATV.. :( Sen idag gick jag och lill hjärtat till Peugeot och fick ritningar på hur kamremmen skulle sitta sen gick vi till Swedol och skulle köpa bogserlina men där var de slut... :( Så då gick vi hem, och Daniella och Texas följde också med så vi gick hem till dem och tog en kaffe innan hon var urgullig och skjussade mig till Mekonomen så jag fick köpa bogserlina där, de hade 1 kvar och det stod EMMA på den... :)
Sen åkte vi på posten så Daniella fick göra adressändring, sen åkte vi och hämta älsklingen på jobbet och hämtade sedan upp Celie & Simba som skulle följa med Nella hem, sen gick vi hem och hade mys...

Under filten med pappsen blir man bebis på nytt...


Mitt hjärta slår för er... :)


Sen åt vi middag sen gick vi till pappa och hämtade batteriladdaren, sen gick vi hem och fröken gjorde iordning sig för natten, då ringde Nella och tänkte lämna nyckeln till mig för jag och pruppen skall gå ut med han imorn när Nella jobbar vi är ju nästan grannar nu... :)