onsdag 10 februari 2010

Klippning...


Felicia tyckte tydligen att hon var lång hårig, för hon har nyss klippt sig själv, vi kollar på vinterspelen och trodde att hon så snällt satt och måla som hon gjort hela dagen, men tji fick vi, för hon har som sagt klippt sig själv... :)

Magsjuk...

Jaa, då har jag åkt på denna skit, har sprutat ur alla hål inatt, inte blivit mycket sömn, men det är tur att jag har världens gulligaste sambo och dotter som lät mig ta låång sovmorgon... :) Felicia har ju vart dålig några nätter nu, men bara nätterna, dagarna har hon vart toppen på. Sen var det natten mellan mån & tis hade Kari blivit jätte dålig och inatt som var var det min tur, men jag har druckit cola, sockerdricka och vatten, sen åt jag en banan för några timmar sedan som jag fortfarande fått behålla, så nu snart skall jag äta ris och kyckling, är grymt hungrig, har vart törstig hela natten, men så fort jag druckigt något har det kommit ut igen, men nu som sagt har jag fått börjabehålla det jag stoppar i mig... :)
Jag hoppas jag inte smittat dig Elin, men eftersom det var typ 19 jag började må illa och ag lämnade dig vid 16, så kankse du klarat dig, hoppas det iaf...