Idag blev det bacon inblandad ostschnitzel (baconinlindad ostskiva) med stekt grönsaker, det var himmelska gott...
1 kommentar:
Anonym
sa...
skulle ju ge dig recept på kycklingen så nu kommer det här=) 4 kycklingfileér 1,25 creme bonjour ex extra vitlök 2 pkt bacon Dela lite på kycklingen och fyll med osten, linda bacon runt om hela fileén så inte osten rinner ut. stek runt om och lägg i ugnsform. Gör en sås på: 0,75 pkt creme bonjour, 5 dl grädde, ½ kycklingbuljong salt och peppar efter egen smak och lite soya. slå över kycklingen och låt stå i ugnen ca 30-40 min!//Berith
1 kommentar:
skulle ju ge dig recept på kycklingen så nu kommer det här=)
4 kycklingfileér
1,25 creme bonjour ex extra vitlök
2 pkt bacon
Dela lite på kycklingen och fyll med osten, linda bacon runt om hela fileén så inte osten rinner ut. stek runt om och lägg i ugnsform. Gör en sås på: 0,75 pkt creme bonjour, 5 dl grädde, ½ kycklingbuljong salt och peppar efter egen smak och lite soya. slå över kycklingen och låt stå i ugnen ca 30-40 min!//Berith
Skicka en kommentar